Vrijblijvende waardebepaling bij Mariska Granneman

Denkt u eraan om uw huis te verkopen? Of heeft u een ander huis op het oog? Of bent u gewoon benieuwd of de waarde van uw huis veranderd is? Vraag dan bij makelaardij OLAV Mariska Granneman een vrijblijvende waardebepaling aan. Dan weet u meteen waar u aan toe bent. 

Ten eerste moet u weten dat een waardebepaling iets anders is dan een taxatie. Bij een taxatie ontvangt u een uitgebreid rapport waarin de waarde van de woning staat en de eigenschappen van de woning zijn beschreven. U heeft een taxatierapport nodig wanneer u een nieuwe hypotheek afsluit en de bank wil weten of de waarde van het huis overeenkomt met de gevraagde hypotheek.

Een waardebepaling is minder uitgebreid. Wanneer u een waardebepaling aanvraagt bij Mariska Granneman geven wij u een verklaring met daarin de verwachte verkoopwaarde en een vraagprijsadvies.

Voorbereiding

Wat moet u doen voordat wij langskomen? Kies allereerst voor een rustig moment om uw huis in de beste staat aan ons te laten zien. Het is slim om van te voren een lijstje te maken met vragen waarop u graag antwoord wilt. Plan het gesprek zorgvuldig in, op een rustig moment. Zorg dat het huis is opgeruimd en dat u ruim de tijd heeft. Wanneer er gehaast moet worden bestaat namelijk de kans dat er vragen worden vergeten.

Tijdens de ronde door het huis geeft Mariska Granneman antwoord op uw vragen, zoals: wat is de waarde van mijn woning, waarom is dat zo en hoe pakt Mariska de verkoop van mijn huis aan? Schroom u niet alles te vragen wat u wilt weten.

Mariska Granneman | Vrijblijvend is écht vrijblijvend

Een vrijblijvende waardebepaling van Mariska Granneman verplicht u tot niets. Als u het wenst krijgt u uitleg over de verkoop van uw woning en hoe dat bij ons in zijn werk gaat. Heeft u vorig jaar een waardebepaling gedaan, maar gaat u uw huis nu pas verkopen? Houd er dan rekening mee dat de markt verandert en dus ook de waarde van uw woning. Mariska Granneman staat gewoon voor u klaar.